Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Valaki használ Ubuntu alatt nvidia kártyát akár a restricted driverrel, akár az nvidia honlapról letölthetővel?
(Olyan érdekelne, ami működik is.
)Vladi: Ki tudod szedni a 3as futási szintről az X felületet. (Úgy sikerült csak felraknom a legújabb nvidia drivert.)
-
FehérHolló
veterán
Hol lehet átméretezni az input mezőket? (a default értéket átállítani)
Az lenne a problémám, hogy a 162.x nvidia driver felpakolása után minden default inputmezőből kilóg a szöveg, így csak a felét látom mindennek. (értsd: login párbeszéd, pigdin, satöbbi) Jó lenne, ha a default magasságot kicsit növelni lehetne.
7.10-es Ubuntu, GNOME-mal.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azt hiszem, rájöttem.

Lenne egy kicsit komolyabb kérdésem:
EIST valamiért nem működik, pedig megfelelő helyekre hozzá van adva az Sxxpowernowd és létezik is a cucc az sbin-ben. Kicsit necces, mert így akksiról csak 2 órát bír 5 helyett.Mindjárt megnézem, hogy pontosan milyen hibát ír ki.
-
FehérHolló
veterán
A "Module" section hiányzott az xorg.conf-ból...
Így most minden szép és jó. Köszi neked és a többieknek is, akik gondolkodtak a problémán!Kicsit furcsa, hogy driver után eltűnt az ablakok jobb felső sarkából a minimize, maximize és a close gombocska.
(Megoldható alt+F#-el, csak fura...) -
FehérHolló
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vissza tudom csinálni, de így meg a driver nem megy.
-
FehérHolló
veterán
Lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni.
Kezdő vagyok, kérlek szájbarágósan válaszoljatok, ha van türelmetek!
A gond a következő lenne: Felraktam Nvidia drivert, mondtam neki, hogy átírhatja az xorg.conf filet. Ezután X felület nem szeret engem, mindig csökkentett grafikus módban akarna elindulni.
Amit eddig próbáltam:
driver installerrel automatikusan megcsináltatni
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg (rootként)
nvidia-xconfig (rootként)
manuálisan átírni xorg.conf-otAkkor száll el, miután drivernek beírom, hogy "nvidia" az "nv" helyett. Driver rendesen fel lett telepítve (először manuálisan, majd apt-get használatával - most újra manuálisan van fenn).
Valakinek valami ötlete? Mit csinálok rosszul?
(Ubuntu 7.10)
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- BestBuy topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)