Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Update: (sorry a dupla postért)
Végre sikerült megoldanom a dolgot, néhányszor nekifutottam mire összejött. Lényeg: a grub telepítési helyét át kellett tenni a hd(0,1)-re (vagyis a 2. primary partícióra), utána az Easybcd-vel betéve a bootmenübe működik a dolog.
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Problémám a következő lenne: elszántam magam hogy újratelepítem a laptopom a következő módon: XP - 15GB partíció, Ubuntu 9.04 64 bit 10 GB-os partíció, Win 7 RC 64 bit 30GB-os partíció, adatoknak a maradék. Ilyen sorrendben fel is tettem az oprendszereket, de ugyebár a win 7 bootloadere felülírta a grubot. Gondoltam nem lesz gond, régebben is úgy oldottam meg, hogy az Easybcd nevű progival megpiszkálom a bootmenüt, hogy el lehessen érni a grubot. Na igen, de most valamiért nem lehet rendesen beállítani. Ha megadom azt a partíciót az Easybcd-ben, ahol az Ubi leledzik, akkor szimplán nem tölt be semmit, vagy van olyan opciója, hogy az Easybcd feltesz egy Neosmart grub nevű loadert, de az egy teljesen független attól amit az Ubi felrakott magának, és csak parancssort indít. Régebben egy 8.10-es Ubival működött a dolog. Ha valakinek van ötlete írjon pls! Előre is kösz!
Aktív témák
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gaming notebook topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- GLS
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit hogy állítóttál be rajta? Mert nekem nem akar működni sehogy sem (azóta már feltettem a legújabb bétát is).