- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Töltök lefelé egy cuccot x partícióra, erre a Fájlredszer partíciója is megy lefelé...ez azért faxa, mert így nem tudom letölteni, amit szeretnék.
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Hülye kérdés jön, nem értek hozzá, nem olyan régen van linuxom...nagyon régóta nem játszottam semmivel, gondoltam letöltöm a Maffia 2 demo-t...el lehet ezt valahogy indítani Linuxon, vagy felejtős? -
Boxer001
veterán
Esetleg valaki tapasztalt már olyat, hogy ha pl. mászkálgatsz a menüben, akkor a gép elkezd "kapkodni", magától rááll valamire, betölti, meg ilyenek?
Anyum gépe megbolondult.
Xp is elszállt, nem tudok ott lenni, hogy segítsek. -
Boxer001
veterán
Anyumnak simán bexart ez az ubuntu cucc a kis netbook gépén, visszatérünk az Xp-re, apumnak meg amióta felraktam a Mint-et, azóta fagy a gép, ő meg az előző linuxban bízik még, ha ott nem fagy, akkor marad annál.

-
Boxer001
veterán
Nekem úgy volt, hogy elsőnek próbálgattam beállítani ezt a vodás cuccot, de hiába, tegnap meg ismét...aztán végül azt hiszem valami Vodafone Előf. Normál elnevezésű cuccra sikeredett a beállítás. Na szóval a lényeg, hogy miután betölti a linuxot, aztán próbálkozik, keresgél egy kis ideig, aztán kiírja, hogy nincs kapcsolat, de már ott figyel ez a Vodafone Előf. normál cuccos, arra kapcsolódom, az ismét egy kis idő, és végül bejön. Gondolom neked is ez van, pontosan nem tudom, hogy mennyit kell várni, de kell.
-
Boxer001
veterán
Ezt nem hiszem el...eljöttem megnézni a gépet. XP is van rajta, meg Linux is, csak a netet múltkor nem tudtam belőni ugye...szóval azért jöttem, hogy felrakjam a nod32-t, mert valami ideiglenes akármi volt a gépén, és lejárt. Áthúztam azért linuxba és most megadta magát, van net.

-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Azt hiszem néhány hónapja raktam fel anyumnak az ubuntut, vodafone mobil netet használ, de azt nem sikerült belőnöm sehogy se, azóta meg nem jutottam el odáig, hogy újra megpróbáljam. Esetleg nincs itt olyan azóta, aki oldott már meg ilyen problémát? -
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Meg vagyok elégedve ezzel az operációs rendszerrel, egyetlen gondom van most vele. Anyumnak felraktam, de az internettel meggyűlt a bajom, sehogy se jön össze a kapcsolat.
Valaki használ esetleg Vodafone mobil internetet Linux alatt? Gondolom nem nagyon, de azért hátha...
-
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Mini notira érdemes a 10.04 Netbook változatot letölteni, vagy jó ez a 10.04.1 is, amit épp magamnak töltök? Anyum mini gépére is szeretnék linuxot. -
Boxer001
veterán
Sziasztok!
Még nem vagyok linux felhasználó (saját gépen nincs fent, de tesóm+apum gépén az van), de szeretném kipróbálni. Tudna valaki linkelni valami letöltési lehetőséget?
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Xp is elszállt, nem tudok ott lenni, hogy segítsek.

Nem értek a témához, nem tudom, hogy milyen verziók vannak, vagy mit tudom én.