Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
alfa20
üzenetére
Ez nem az?
Mert én ezt próbáltam. -
kutkut
addikt
Ez csak a feltelepítést írja le. Vagy rosszul látom?
Amit linkeltem, ott a letöltéssel együtt fel is telepíti az ubuntut, kéri, hogy rebootoljak, válasszam ki az ubuntut a win7 helyett stb. Na, itt akadok el. Amit te linkeltél, ott eddig a pontig jutok el: "Induláskor választhatjuk ki, hogy Ubuntut, vagy Windowst szeretnénk e indítani" Ez után nekem nem a linkben szereplő következő kép van, hanem a fent említett "gave up waiting for root device..." szöveg. Ha félreértettem, akkor sorry.

-
kutkut
addikt
válasz
fradi81
üzenetére
Hát, csak most se cd-m, se pendrive-om... :/ De az is jó, ha mondtok valami másik linuxot, a lényeg, hogy gyorsan, egyszerűen fel tudjam telepíteni. Bár azért próbáltam az ubuntut, mert erre mondták ezt...
Vagy fel lehet rakni ezt valahogy cd, pendrive nélkül? Vagy próbálkozzak virtuális géppel?
Leginkább csak a parancssor kéne belőle, de azért grafikus felülettel. 
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Ezzel próbálkoznék, elvileg mindent megcsinált magának, bekapcsolom a gépet, kiválasztom az ubuntut, de itt el meg is áll a történet. Pár sort kiír, most pontosan nem tudom, mit, a vége vmi "initramfs".
Hogyan tudnám működésre bírni? 
Aktív témák
- Hardcore café
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy fel lehet rakni ezt valahogy cd, pendrive nélkül? Vagy próbálkozzak virtuális géppel?