- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
leviske #15472 üzenetére
Visszaállítod az mbr-t, majd formázhatod/törölheted a Linux particiókat. Ext4-et még nem próbáltam, állítólag nem teljesen kiforrott. Nekem intel chipsetes a gépem (dell XPS M1330), minden linux disztró fut rajta, amit próbáltam (pclinuxos, mandriva, dreamlinux, gentoo, sabayon, kiwilinux, ubuntustudio, fedora) Ha nem vagy gyakorlott grub ügyekben, maradj a 9.04-nél, bizonyos rpm-es cuccoknál bonyolultabb a visszaállítása az mbr-nek. Ha van lehetőséged, csinálj acronis trueimage mentés a gépről külső hdd-re, jól jöhet esetenként. Nekem fenn volt xp, linux, mindegyik windows 7, ebből az utolsó legyalulta az adat+mentés particiómat, szerencsére megvolt külső vinyón minden és ment vissza, a windows7 pedig a kukába.
-
premete
veterán
válasz
leviske #15467 üzenetére
Megoldható, talán legegyszerűbben a MBR elmentésével, majd visszaállításával.
Ha egyáltalán nem akarsz a HDD-hez nyúlni, arra is van bevált módszer, nekem is egy 8 gb-os microsd-n van az ubuntu 9.04, ehhez a módszerhez az kell, hogy usb-ről tudjon bootolni a laptop:
Link -
premete
veterán
Ma tettem fel a 9.04-et, (Kiwilinux) Borzasztó lassan tölti be a weboldalakat, pedig a sebesség rendben van, a frissítéseket 3500 kB/s sebességgel szedi. Van valami beállítás, ami a régebbi változatokban nem kellett? Benne lévő Tűzrókát használnám.
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest