- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
Frissítettem az Ubit. Az lenne a kérdésem, hogy az felső panelen lévő időjárás kijelzőt hogy tudom ezen az új felületen beállítani?
-
Sir Pocok
őstag
A következő bajom van
Ubi 10.10
Opera és Firefox alatt is Plugin tároló 90%-s processzor használattal megy és állandóan ki kell lőnöm a folyamatot, hogy leálljon. Már kezdem unni. Van valamilyen ötletetek?
Már uninstalláltam az eredetileg felrakott flash plugin-t és felraktam az adobe 10.10-es flash plugin-ját de semmi változás. Chrome esetén is dettó ugyanez. A neten nézegettem az angol fórumokat de ott is küzdenek ezzel a proci használattal.
-
Sir Pocok
őstag
A következő a bajom:
10.10-et szeretném feltenni de boot-olásnál, a kép szétesik (install menü). Ugyanezt csinálja a Xubuntu-val és a Fedora-val is. Viszont a win xp,7 és az opensuse simán települ.
Szerintem itt valami ATI vga gubanc lehet. Valakinek hasonló esetleg?
-
Sir Pocok
őstag
Ma reggel eltünt a felső panelem (9.10).
Eddig még ilyet nem láttam.
Hogy lehet az alapértelmezetet visszaállítani? Nincs kedvem manuálisan vacakolni vele és darabonként összerakni.
-
Sir Pocok
őstag
Nos a következő gondom:
Adott egy Edimax 3207U típusú print szerver.
9.10 alatt a következő szerint volt az install:
Nyomtató beállítása
Új
Eszköz kiválasztása -> egyéb
Uri: ipp://192.168.2.2:631/p1
Tovább típus kiválasztása és kész.
A teszt oldalt gyönyörűen kinyomtatja, de kiírja, hogy nyomtatási hiba és ez után többet nem tudok nyomtatni.
Megnézem a nyomtató állapotát és azt írja ki, hogy felfüggesztve.
Ez után csak úgy tudok nyomtatni, hogy a saját feladatok közül törlöm az előző feladatot és a nyomtató beállításnál a nyomtatóra jobb katt. és az engedélyezés mellé visszateszem a pipát. De ha megint nyomtatni akarok ezt a játékot újra el kell játszanom.
Valakinek van ötlete, hogy mit tudnék csinálni?
-
Sir Pocok
őstag
Upgrade-deltem a rendszeremet a karmic-ra. A kérdésem az lenne, hogy a fájl rendszert, hogy tudnám ext3-ról ext4-re átalakítani, hogy az adataim ne törlődjenek?
Köszi a segítséget.
-
Sir Pocok
őstag
Kijött a Magyar OOO 3.0:
"Ez alkalommal linuxos build nem készült. Mivel szinte minden Linux-disztribúció az ooo-build rendszerre alapozza saját OpenOffice.org-csomagját, fejlesztéseink és javításaink előbb-utóbb automatikusan bekerülnek ezekbe a disztribúciókba."
Ubuntu-ra mikor válhat letölthetővé?
-
Sir Pocok
őstag
Üdv.!
A következő nagyon nagy gondom van:
A felső panel részt egy kicsit átalakítottam, több indító icont helyeztem el rajta. Amióta ez megtörtént nem jelenik meg a nyomtatásnál a nyomtatás icon, így nem tudom megnézni a nyomtató feladatait. Ez ön magában nem lenne baj de az egyik nyomtatási feladatot nem fejeztem be így a meglévő feladatok között maradt és nem tudok nyomtatni. Hogy tudnám előhozni a nyomtató feledatkezelőjét.
Nagyon kellene a segítség!
-
Sir Pocok
őstag
Valaki tudna ajánlani valamilyen belső hálózaton használható chat programot? (7.10)
-
Sir Pocok
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám:
Adott egy edimax print server, beállítottam tökéletesen tudok nyomtatni.
DE, a nyomtató feladat kezelője nem törli ki a nyomtatásokat, ami azért problémás mert ha én kézileg nem törlöm akkor nem nyomtat.
Tehát ahhoz, hogy folyamatosan tudjuk nyomtatni kézileg kell törölnöm a feladatokat.
Valami 5let?
-
Sir Pocok
őstag
A következő gondom lenne:
Adott egy edimax ps-3207u print server (2*usb+paralel) amire rá van kötve egy samsung lézer nyomtató.
Egyszerűen ubuntu alatt nem tudom nyomtatásra bírni. Szerintetek mi lehet a gond?
-
Sir Pocok
őstag
Üdv. Mindenkinek!
A következő lenne a kérdésem nem tudom, hogy tudtok-e segíteni:
Van egy kicsi hálozat: ubuntu 7.10 + opensuse 10.3 + winxp
Az ubuntu-s gépen fut az apache, ott tudom futatni (localhost), de a többi gépen nem. A gépek router mögött vannak tehát az ip kiosztás dhcp-vel történik.
Miként tudnám elérni apache szervert a másik két gépen?
Remélem nem gond, hogy a kérdésem nem tartozik szervesen a topic témájához.
-
Sir Pocok
őstag
egy cikk:
[link]
Aktív témák
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged