Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
szaby_gyerek #41080 üzenetére
dpkg --list | grep *amitakarsz*
-
Atapi
senior tag
válasz
szaby_gyerek #41080 üzenetére
dpkg --get-selections, de szerintem ebből nehezebb kihámozni, mivel bővebb lista... futó folyamatok között szerepelnie kell a szervernek ha fut, szerintem nyálazd át jobban a listát. én mondjuk top-pal nem szoktam folyamatokat keresni, ps -A kimenetével jobban boldogulok. név alapján szerintem vpn vagy pptp tag esélyes a folyamatnévben, de ha kell, egyenként bogarászd végig, hogy mi micsoda, annyira azért nincs sok..
-
Atapi
senior tag
válasz
szaby_gyerek #41054 üzenetére
ha már nem akarod használni, akkor talán a legjobb ha eltávolítod a szervert a szokásos apt-get remove <csomag> módon. így a beállításai megmaradnak, ha később esetleg visszaraknád. hogy milyen szerver fut pontosan a gépeden, azt meg neked illene tudnod. ha nem tudod, akkor pl futó folyamatok alapján ki lehet sakkozni.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest