- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Elég nagy a valószínűsége, hogy az itteni fórumozók közül másokat nem érint a probléma, ezért nem jelentkezett senki.
De különösebben nem is látom értelmét a kérdésednek, hacsak nem valami klubbot akarsz létrehozni az érintetteknek.(#49216) floatr: Az energiagazdálkodásban nem jeleskedik annyira a nyílt meghajtó, legfeljebb régebbi GPU esetén. Valószínűleg mélyebb szinten kellene átprogramozni a vezérlőszoftvert, de elképzelhető, hogy ehhez nincs elég dokumentáció. Bár egyébként ha még automatikusan nem is működik, de az órajel- és feszültségszabályzás támogatott. Én mondjuk annak idején a notival babrálgattam az órajelét a GPU-nak, de a legalacsonyabb szinten már érezhetően belassult a képi megjelenítés. Akkor még a dinamikus váltás villódzással is járt. Most nem tudom, hogy mi a helyzet, hagytam a francba a notiban mert Ubuntuval alapból hűvösebb mint Windowszal volt. Az asztali gépemben meg az azelőttiben is APU volt, a CPU hűtő meg elvezeti a meleget, ez a dolga. Bár a mostanihoz inkább a zárt meghajtót használom, ez még a fogyasztásban is megmutatkozik némileg, na meg a plusz teljesítmény is érezhető.
-
rybank
senior tag
Nemcsoda, hisz kikapcsoltad az energiagazdálkodást.
Nézzük csak. Több kernel verzióval próbálkoznék. Ha jön okosabb elmondja van-e köze hozzá az fglrx-nek hozzá ( tehát zárt, nyitott meghajtók cserélgetése). Vagy, hogy az xorg.conf-ban lehet-e valamit tenni ellene.Kernel+ disztribúció verziója?
Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő