Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
-
FixY67
senior tag
-
Vladi
nagyúr
válasz
üzenetére
Eztnézd. Szerintem egy fontos lépés kimaradt. Csak úgy simán nem fog felmenni rá.
(#15631) Siriusb:
1. Töredezettség mentesítés.
2. Partíció leválasztás.
3. Másolgatás
4. partíciók összevonása.Ajánlott szoftver: gparted.
De ha rám hallgatsz:
0. Haverhoz átmegy és egy nagy vinyót kölcsönkér.

-
dbius
veterán
válasz
üzenetére
Nem tudom az alaplapodnál van-e lehetőség arra, hogy még boot előtt egy bill. kombinációval bejöjjön egy boot-sorrend menü, amiben választhatsz, hogy melyik eszközről bootoljon a gép.
Szerk: Ha van ilyen lehetőség, akkor azt ki szokta írni, és azt is, hogy melyik billentyűvel tudsz ide belépni.
Nálam az ESC bill-re jön be ez a menü.
Ha ilyen nincs, akkor pedig a biosban be kell állítanod boot sorrendnél, hogy elsőként külső (usb) eszközről próbáljon bootolni, csak ezután menjen tovább más eszközre.
-
Terminus_
aktív tag
válasz
üzenetére
Viszont OpenOffice-szal azért lehet szívni. Nekem a Writer-rel kellett megírnom egy 200 oldalas doksit. Mit ne mondjak, öregedtem vagy 5 évet. A doksit tetszőleges helyen, tetszőleges időben volt képes szétzúzni és az undo egy idő után nem tudta rendesen visszavonni a dolgokat. Pl. formázást visszavonta, de a stílust nem sikerült, táblázatokat szétcsúsztatott, bekezdéseket tett át új oldalra indokolatlanul, a képaláírásokról meg ne is beszéljünk... Az Impressel kapcsolatban meg munkatársaim panaszkodtak sokat.
Bár linux alá nincs jobb alternatíva, én munkára még nem fognám be. Annak ellenére sem, hogy a munkahelyemen ezt erőltetik (mondjuk itt Windows alatt használjuk). Talán majd az IBM gatyába rázza az egész projektet.
Én egyenlőre csak akkor javaslom, ha otthoni felhasználásra lesz, nem dolgozni.
T_
ui.: billentyűzetkiosztásos problémámra van valakinek ötlete?
-
doc
nagyúr
válasz
üzenetére
130MB ram hogy jött ki?

amúgy az azért a használható rendszerhez nagyon kevés, de ha raksz bele még 128-at, szépen el fog zörögni rajta
az én anyám 433-as cerkán használ (256 rammal) Xubuntut, és imádja
2041: igen, tud menteni doc-ba, ppt-be, stb is, de msoffice-ban nezve nem fog ugyanugy kinezni mint OOo alatt, lesznek kisebb kulonbsegek, erdemes "hasznalat" elott megnezni ingyenes nezegetovel (ms honlapjarol ha jol emlekszem toltheto le mindegyikhez)
Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest