- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #19100 üzenetére
parancssoros kliens kell mindenféleképpen
transmission oké lenne de még a webui sem jön be, nem lehet állítani az aktív letöltések számát
ktorrent egy csomó kde-s cumót nyomatna nekem fel amire nincs szükségem
rtorrent van webui, fut parancssorban csak nincs aktív letöltés állítási lehetőség
vuze egy nagy erőforrás igényű kliensre nincs szükségem
torrentflux minden okés, csak nem működik az aktív letöltés beállítás (bár ezzel sztem még szenvedek egy kicsit)
még megpróbálok 1-2 php alapú klienst is, hátha megtudom oldani valahogy
deluge is jó választás lehet talán, ennek még 1 kicsit utána kellene néznimiért nincs utorrent linuxra?
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #18670 üzenetére
mindent ezen cikk alapján csináltam
abban változott a dolog h az asztali gépen simán látom a megosztásokat, míg a laptopon jelszót kér
sztem ez a HP biztonsági programja miatt lehet és nem a linux hibájaviszont az rtorrent még mostsem jó
ill. megy csak a webes felülete nem megyAtapi: amit a linken van úgy lett beállítva minden, egy darabig ment de utána már nem
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged