Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Egyébként ezt bármennyire is érzed úgy, hogy jó helyre írtad, hát nem igazán. Ennek a windows xp topicjában van a helye (:
Amúgy kíváncsi lennék mennyire bírja a kiképzést az a progi xp-alatt
a múltkor gép tesztelés céljából a 4 asztalomon összesen 22db mappát, 1 dvd filmet lemezről teljesképen, gimpet szupernova effektel,tömörítés,ff3 11 tabulátorral youtubbal, 16 megapixeles kép teljesképernyőn, compiz bekapcsolva. Ennyi jut most az eszembe. Amíg a gimpet elnem indítottam szépen bírta a kiképzést
de akkor a gép terhelése volt a cél. Akkor sikerült a swappot is és a ramokat is 90% használat fölé vinnem
de a végén már fél óra volt egy kattintás
és az az érdekes, hogy miután mindent bezártam a gép ugyan olyan volt mint mikor bekapcsolom 
Aktív témák
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a múltkor gép tesztelés céljából a 4 asztalomon összesen 22db mappát, 1 dvd filmet lemezről teljesképen, gimpet szupernova effektel,tömörítés,ff3 11 tabulátorral youtubbal, 16 megapixeles kép teljesképernyőn, compiz bekapcsolva. Ennyi jut most az eszembe. Amíg a gimpet elnem indítottam szépen bírta a kiképzést
de a végén már fél óra volt egy kattintás