Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
egyébként min nézted a filmet, csak mert: "majd holnap ujra elövszem a linuxot" . Azt ne mond, h windózon

-
vamzi
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
nagyon helyes! így is kell
a google mindenki jóbarátja, csak sokan nem tudják
én se szoktam megvárni a választ, googlézok tovább.És ha már írok egy hszt:
Acer tm292+ubuntu x.yz, hibajelenség:
1-2 hete csinálja. Bekapcsolom és van, hogy kb 5-10 percen belül behülyül a gép.Ezalatt azt értem, hogy az egér és billentyűzet megszűnik létezni, pontosabban nem működnek.Előjele az, hogy az egér elkezd akadni és ugálni, illetve a billen a billentyűket többször kell lenyomni a kívánt hatás eléréséhez. De nem értem miért csinálja. 2 teljes napig hardy livról futattam a notit és nem volt semmi baja. Azt hittem, hogy a rendszert gányoltam el és vissza feltettem a 7.04-et. De azzal is ezt csinálja.Természetesen ha usb-s perifériákat használok, akkor azok mennek szépen. És előtte fél évig szépen ment minden a notin. A noti haldoklik, vagy ubit kell befoltozzam?
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a google mindenki jóbarátja, csak sokan nem tudják
én se szoktam megvárni a választ, googlézok tovább.