Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
cqr
aktív tag
válasz
n0_gAboR
üzenetére
A synaptic csomagkezelőben, letöltöttem a control centert (az ikon eddig is kint volt érdekes módon de letöltve nem volt) és mosmár elindul.
Az xorg.conf ban a device sectionben a fglrx van kijelölve, ez nem okozhatja akkor hogy az ablakok olyan "lagg"olva görgethetők, vagy ha pl az operát tálcáról teljes képernyőre teszem az is elég érdekesen történik..
Nem értem ezek miért lehetnek, próbaképpen megnéztem a quake4-et az normálisan ment, nem igaz hogy egy ablakopt meg nem lehet normálisan scrollosni
..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
..