Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
ballington
üzenetére
keversz egy picit.A sudo az csak root jogokkal ruház fel.Ha anélkül próbálnád feltelepíteni az E-T-t akkor valószínüleg nem menne, mivel nagy valószínüséggel a '/usr/share' mappába telepíti fel magát és ahoz, hogy oda írni tudjál root jogokra van szükséged.Törölni: sudo apt-get remove xy (az xy a játék neve)
futtatni a játékot: sudo xy vagy alt+f2 és oda beírni a játék nevét, majd entert kell nyomni.Nem egészen értem: na és egy másik megoldás?
így a legegyszerűbb frissíteni az E-T-t szerintem.És ha rottként kezeled a fájlokat teljesen mindegy, hogy ki a tulajdonosa(ezt az állítást egy hozzáértőbb ember igazán alátámaszthatná, vagy megcáfolhatná
)
egyébként én most töltöm [innen] a játékot és majd megnézem én is, hogy mi merre hogyvan.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)