- Android szakmai topik
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
bsh
addikt
igen, azzal nekem is bajom volt, valamiért a gnome és xfce felbontásbeállító felület nem engedte nekem sem, csak ilyen 56 meg 60 hz-eket :S
megoldás: ismét reconfigre x-server, és mikor a monitort állítod, medium vagy advanced módba menj, és ott add meg a max függőleges frekit, akkor van rá esély, hogy működik majd. de néha így sem szokott.
ja amúgy a múltkor lehet nem voltam egyértelmű: a reconfigure x csak azért kellett, hogy legyen megint gui-d. miután ez megvan, ott kapcsold vissza a restricted ati drivert, és állítsd be újra az x servert, hogy megint az ati drivert használja. (mert ha jól értettem, az volt a gondod, hogy kikapcsoltad a restricted drivert és ettől nem ment a gui)
szóval a vesa mód csak ilyen ideiglenes megoldás, hogy legyen gui-d, amíg beállítod ismét a cuccot.
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- New World - az új Amazon MMORPG
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest