Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
GD, Major Major, sh4d0w:
Köszi szépen a hozzászólásokat!
Azt elfelejtettem leírni, hogy lenne rajta még egy file megosztás is, és nyomtató megosztás is. Gondolom a samba elég erre, a file megosztást süsü alatt szépen meg is tudtam oldani, a nyomtatóval meg eltökölök.
Azt hiszem, veszek SD ramot a gépbe, mert a gép egészét biztosan nem fogom lecserélni.Ha marad egyelőre az xfce, attól még parancssorból meg tudom csinálni azokat a dolgokat, amiket a kde, és a gnome tud, és az xfce nem, ugye? (tudom, hülye kérdés; tuti, hogy igen
)A win2k szerintem sokkal lassabb, mint az XP (többet töltöget, régebben volt fent mindkettő), és egyébként is szeretnék egy linuxos gépet, mert külön célom, hogy megismerkedjek vele a mostaninál sokkal komolyabb szinten.

Amúgy nem vagyok teljesen ellene a panacssoros megoldásoknak, ha tudtok jól hazsnálható, gyors, és megbízható parancssoros DC++ kliensről (többszálú), vagy torrent kliensről, akkor írjatok. Guglizok én is, csak több vélemény mindig jobb.
Köszi!
yetike: Neked is köszi, ezeket nem is tudtam...

Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- SzoftverPremium.hu
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- Dell Optiplex 3050 SFF,i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)