Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
bár én a folyamatot láttam, de érzésem szerint elég sokat változott/szépült a kde. annak idején 200MHz/32MB ram mellett is azt használtam, mert jobban bejött, mint a gnome, meg egyszerűbb volt testreszabni, mint pl. egy enlightenmentet (bár az is nagyon a toppon volt). nekem úgy tűnik, hogy sokkal egységesebb, mint a gnome. minden egyben van. ez egyeseknek hátrány, másoknak előny.
ja, a gnome-os cuccokat gond nélkül "integrálja" magába, ez a másik oldalról messze nem mondható el. pontosabban kb. másfél éve én nem bírtam arra rávenni, hogy a kopete-t rendesen kezelje a gnome, a gaim meg nem tetszett.
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
ej tx
Akkor Wine marad gondolom csak(cedegat nemakarom mert fizetös). Wine menyire fogja meg a gépet? Ventriloval meg mondjuk 1 játéklkal(wow, wc3)? A gépem egy 2 magos csoda 2gb rammal és egy értelmesebb videokarival(nem otthon vagyok azért nemtudok pontos adatokat
)Tx a gyors válasz

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor Wine marad gondolom csak(cedegat nemakarom mert fizetös). Wine menyire fogja meg a gépet? Ventriloval meg mondjuk 1 játéklkal(wow, wc3)? A gépem egy 2 magos csoda 2gb rammal és egy értelmesebb videokarival(nem otthon vagyok azért nemtudok pontos adatokat
)