Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple Watch
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
hogy mi történt a partíciós táblával az érdekes... nekem ha "kinyírta" a wint akkor se kellett újrarakni, egy win telepítő (nálam pendrive mert gyorsabb mint a lemez) javítás funkció, és rendberaktam a bootot 2 sorból. kétlem hogy ezen túl hozzányúlt volna a wines partícióhoz
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.bár lehet hogy ezek után nem próbálkozol vele wubi alól sem win alól, de ha mégis belefutsz hasonlóba így érdemes kezdeni. értelem szerűen ez visszaállítja a win bootmagagert.
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Horgász topik
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerintem nem tudott elsődleges partícióra települni a grub ami a bottmanager, így nem is tudott elindulni, de kilőtte az eredeti wines cuccot, így megállt az indítás. de ehhez reinstall nem kell.