Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Fentebb már írtam, de hogy ne kelljen visszaolvasnod... sok disztrót próbáltam, mert az Ubuntuval nem vagyok elégedett (10.10 óta...)
Első lépésként Neked is javaslom a distrowatch.com oldalt. Itt bőven van infó a disztrókról. Leírom én hogyan jártam el:
Fontos, h legyen segítség, ha gond van, ezért alapból csak a legnagyobbak és variánsaik, illetve az ezekre épülő disztrók játszanak. Kiválasztasz egyet, megnézed mikor frissült. Ha 1-1,5 éven belül nem volt frissítés, akkor én nem foglalkoztam vel, az soknak számít.
Utána megnéztem a weboldalt. Ez is sokat elmond, érdemes az ubuntu.com-ot venni alapul, hogy ezt a szintet hozzák-e.
Ha elfogadható, akkor keresek screenshotokat, magyar, német oldalakat, videókat róla.
Bővebb infók csomagokról szintén a distrowatch-on.
Majd jöhet a pendrive! LiveUSB kipróbálás, kattintgatás, stb...Amiket ajánlok LiveUSB kipróbálásra: Ubuntu12.04, Kubuntu, Lubuntu, Xubuntu, Mint, Fedora, OpenSUSE, Zorin OS. Persze ha átlag desktop gépről van szó. Ezek mindegyike jó, van támogatás, kevés dolog van, amire nem találni pár perc netezés után megoldást.
...még egy dolog: 2 féle ember van: akinek van mentése, és idióta.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő