Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
jochen
üzenetére
Nah, feltettem az újabbat. Ezt legalább frissíteni lehetett, vagyis lehetett volna, ha nem akart volna órákba kerülni. De a Firefox és a Thunderbird ezen sem indult el telepítés után, talán egy frissítés jót tett volna nekik.
A Rendszermenttet legalább teleptettem, készíttettem egy visszaállítási pontot vele, majd egy .iso fájlt. Aztán elindítottam a Live-ot, és nem találtam semmi olyan hibát amit említettél, a böngészőn és a levelezőkliensen kívül rendben elindult minden.
Eztán fogtam és elindítottam a telepítést is, nem vettem észre semmi rendellenességet, gyorsan dolgozott. Az újonnan telepített rendszer aztán rendben felállt, az új adataimmal tudtam bejelentkezni.
Összességében elmondhatom tehát, hogy semmilyen problémát sem tapasztaltam amely összefüggne a Rendszermenttel. Csak annyit tudtam megállapítani, hogy nem szívesen használnám ezt a rendszert. Jah, és, hogy az eredeti telepítő Casperes, a Rendszerment-féle meg live-bootos.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő