Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Akkor értem miért volt baja a C-vel is... ugye az MBR-t oda mentette (másodjára a saját particióját aktívvá téve és az MBR-t oda rakva sem ment na mind1)... akkor ami NTFS azzal nem szeret foglalkozni ezt viszont nem említik telepítés közben, sőt még az oldalukon sem

Majd ha lesz kedvem újra nekiállni már okosabb leszek
Az ubuntu nem érdekel túlzottan de ha már a suliban is az van gondoltam felteszem...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az ubuntu nem érdekel túlzottan de ha már a suliban is az van gondoltam felteszem...