Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
bsanya
üzenetére
i686 a 32 bites. (Rémlik? i386, 486-os procik, i586 lett volna a Pentium, és a 686 a P2/P3 )
@Sheratan : Az openSüsü a SuSE Linuxra épül, csak ugye amióta a SuSE a Novell-é, az már nem ingyenes, tehát elkésztették az openSuSE -t, ami a novell SuSE ingyenes kiadása, de nem hinném, hogy Slackware az alapja.
Én sokáig használtam, de nem tetszett, mert a sok függőség miatt 10Gb volt telepítve, és a csomagkezelője sem volt még pár éve olyan jó, mint az APT. Azóta gondolom az is tudja a függőségeket magától lehúzni... -
törölt tag
válasz
bsanya
üzenetére
na várj, ez így nem fog menni

amiket írtál két cd-kép, azok openSUSE telepítők. a Lubuntu az egy olyan Ubuntu változat, amit az LXDE ablakkezelő köré építettek. az általad említett két telepítőben pedig egy olyan openSUSE van, amit szintén az LXDE ablakkezelő köré építettek. tehát a kettőben a grafikus felület a közös, bár lesznek ott is eltérések.
címszavakban: az Ubuntu egy Debianra épülő, de egyre inkább a saját útját járó kiadás, bár az utóbbi időben igencsak megnőtt a népszerűsége. az openSUSE pedig egy Slackware-re épülő (ha jól emlékszem) kiadás, amit teljesen más filozófiával fejlesztenek, viszont nagy nevű, régebbi disztró.ha openSUSE-t szeretnél felrakni (akármilyen ablakkezelővel, legyen az LXDE, gnome-shell, KDE, vagy akármi), akkor ahhoz nem lesz jó az unetbootin. ha windows alól akarod elkészíteni az usb-s telepítőt, akkor esetleg a LiLi (Linux Live USB Creator) lehet a barátod, vagy linux alól az, amit a kolléga linkelt, vag amit én.
-
MacCaine
őstag
válasz
bsanya
üzenetére
Én a multisystem nevű csodát használtam. Nekem bejött.

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- FIFA 16 Playstation 4
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs