Hirdetés
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Geekbench eredményen a Galaxy S26 Plus grafikus ereje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
Aktív témák
-
-
válasz
tropico
üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest