Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
válasz
tropico
üzenetére
Éppenséggel nem feltétel a 4 GB RAM a 64 bites rendszerhez, sőt, ha úgy nézzük akkor 64 GB fölött van ebből kifolyólag haszna. De azért az kicsit vicces kérdés, hogy otthoni használatra minek, én számos helyen hasznát tudom venni, nem csak munkára...
Amúgy nem arról van szó, hogy megszüntetik a 32 bites telepítőt, hanem csak nem az lesz az alapértelmezetten felajánlott. Most a fordított helyzetben levő 64 bites telepítőnek sincsen emiatt hátránya, szerintem többedmagammal használjuk így is páran.Az UEFI jó, én örülök neki, nekem az van, nem is mondtam róla semmi rosszat. Valószínűleg amúgy valóban inkább arról lehet szó, hogy csak a 64 bites rendszer fogja rendesen kezelni az akkora méretű háttértárolókat, legalábbis rendszerbetöltés szempontjából. De nem tudom, nekem az 1 TB a plafon merevlemezből.
(#44702) viw: CompizConfig beállításkezelő -> Ablakkezelés -> Ablakok elhelyezése -> Fix ablakelhelyezések.
-
Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő