- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Van egy rakás ember értelmes ötlet nélkül, akinek csinálni kell valamit, hogy igazolják azt, hogy miért kapják a fizujukat(gyurcsányi vezetési elv)."
Egy bizonyos szint fölött ez MINDEN államigazgatási szervre jellemző, tetszőleges kormány alatt (sőt, nemcsak Magyarországon). Az orbáni rendszerre is. De magáncégnél is előfordul, pl. ahol én dolgoztam (milliárdos forgalmú cement- és betonipari cég), ott szintén volt olyan marketinges főnök havi négymillióért, akinek a munkája javát a két titkárnője végezte.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az ablakvezérlőgombok balra áthelyezésének én mondjuk kifejezetten örülök már, pedig jobbkezes vagyok. Próbálgattam a GNOME Shellt, és rá kellett eszmélnem, hogy a széles képernyős monitoromon a vezérlése annyiból áll neki, hogy balra-jobbra húzogatom egyfolytában az egeret. Nekem ez a kilométeres egerészés valahogy nem jött be, úgyhogy nem kötöttünk közelebbi barátságot.
(#44384) Taktoj: A Super az a windowsos gomb, a jeléről megismered, valamint a Ctrl és Alt billentyűk között található.
1. Nem biztos, nem lehet általánosan megmondani.
2. A számítógép újraindítása, esetleg egy másik gép.A gyökérfájlrendszerre települ az Ubuntu, ha nem csatoltatsz alá valamilyen partíciót, akkor ezt nehezen teszi meg (/ csatolási pont).
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest