Hirdetés
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
hallari
tag
válasz
Nowhereman
üzenetére
"Van egy rakás ember értelmes ötlet nélkül, akinek csinálni kell valamit, hogy igazolják azt, hogy miért kapják a fizujukat(gyurcsányi vezetési elv)."
Egy bizonyos szint fölött ez MINDEN államigazgatási szervre jellemző, tetszőleges kormány alatt (sőt, nemcsak Magyarországon). Az orbáni rendszerre is. De magáncégnél is előfordul, pl. ahol én dolgoztam (milliárdos forgalmú cement- és betonipari cég), ott szintén volt olyan marketinges főnök havi négymillióért, akinek a munkája javát a két titkárnője végezte.
-
válasz
Nowhereman
üzenetére
Az ablakvezérlőgombok balra áthelyezésének én mondjuk kifejezetten örülök már, pedig jobbkezes vagyok. Próbálgattam a GNOME Shellt, és rá kellett eszmélnem, hogy a széles képernyős monitoromon a vezérlése annyiból áll neki, hogy balra-jobbra húzogatom egyfolytában az egeret. Nekem ez a kilométeres egerészés valahogy nem jött be, úgyhogy nem kötöttünk közelebbi barátságot.
(#44384) Taktoj: A Super az a windowsos gomb, a jeléről megismered, valamint a Ctrl és Alt billentyűk között található.
1. Nem biztos, nem lehet általánosan megmondani.
2. A számítógép újraindítása, esetleg egy másik gép.A gyökérfájlrendszerre települ az Ubuntu, ha nem csatoltatsz alá valamilyen partíciót, akkor ezt nehezen teszi meg (/ csatolási pont).
Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő