- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
üzenetére
Óóóóóte

Aszongya, röviden:
Ha alkalmazások indulnak el bejelentkezés után, annak két oka lehet: autostart, és automatikusan elmentett session (újraindítja az alkalmazásokat, amik kilépéskor futottak). Ezeket lehet orvosolni a következőképpen:
-- autostart: bepötyögöd terminálba h xfce4-autostart-editor, és kiszeded azt, ami érzésed szerint zavar téged
-- session: xfce menü, Settings Manager -> Sessions and Startup (tab General) -> "Automatically save session on logout" pipa kiEz utóbbit nem tudom h lokalizáltam milyen formában van elnevezve, de talán így már megtalálod. (saccra: beállítások -> munkamenetek ("általános" fül) -> "munkamenet automatikus mentése kilépéskor")
(#40733) sh4d0w ez még rajtam sem segítene

-
válasz
üzenetére
Google translate csodákra képes, pl. ilyenekre:
"Az én alkalmazások mindig akkor kezdődött, amikor tudok belépni
Két lehetséges oka az alkalmazás elindítása: A mentett az utolsó ülésen, vagy szerepel az auto indult alkalmazásokat. Kövesse 1 A két alábbi lépéseket, hogy megszabaduljon az alkalmazások.
Indítsa el a xfce4-autostart-editor , és távolítsa el az alkalmazás (ok). Manuálisan is törölni ezeket a fájlokat ~/Desktop/Autostart és ~/.config/autostart .
A legtöbb időt lezáró összes alkalmazást, és mentse a munkamenetet, ha logout elegendő. Ha ez nem működik, vegye ki a tartalmát a ~/.cache/sessions/ könyvtárban, amikor nem bejelentkezve És ha nem akarod xfce emlékszem minden ülésen meg kell kikapcsolni (törölje) "automatikus mentése session kilépéskor "a Beállításkezelő → Sessions és a Startup (tab Általános)"
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi