Hirdetés
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Netfone
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szaszayanou
üzenetére
fontos a választás szabadsága (ezért választottam kde-t jelenleg inkább
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).
régebben rá sem bírtam nézni a kde-re, a kinézete, a felépítése mind taszított, de amióta a gnome-shell nem megy rendesen semmilyen debian alapú rendszeren (megy, csak bugos), a unity meg olyan, amilyen, inkább átszoktam erre, mert sokkal könnyebben tudom vele végezni a napi rutinomat. csak oldanák már meg a 11.10-ben, hogy menjen valamelyik input method (ibus, uim, scim...)
Aktív témák
- PH! Darts
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Gaming notebook topik
- Windows 7
- Raspberry Pi
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- LG LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- darkFlash CF8 Pro
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de ez akkor működik igazán jól, ha hosszú tömött sorokban tolonganak a fejlesztők és a végfelhasználók is. így meg szerintem inkább az erőforrások szétaprózása, főleg hogy milyen ellenséges a felszínen a kapcsolat az egyes csapatok közt. azt a funkcionalitást, amit a unity meg a gnome-shell tud, azt egyetlen felületből is ki lehet hozni, csak meg kell adni a beállítás és testreszabhatóság lehetőségeit (jelenleg mindkettőből hiányzik, bár ezt tudjuk be a kiforratlanságnak).