- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
rjg
őstag
A random kijelentkezés nálam is előfordult, majd ezt követte napi egy-két kernel panic vagy "merevre fagyás" is. Utána olvastam, másnál is előfordult, de megoldás nem volt rá, nálam a netbook broadcom wifi-jének összeakadása valamivel volt a gond valószínűleg. Kb egy hónapja újratelepítettem, azóta se kijelentkezés, se kernel panic.
-
Én X restarttal nem találkoztam még Unity alatt, a kiadás fejlesztési stádiumában, illetve nyílt meghajtóval másfajta problémák léptek fel. Szinte biztos, hogy függ a használt grafikus meghajtótól is a jelenség, javaslom, hogy azt frissítsed.
A Synaptic csomagkezelőt ha ki is veszik az alaptelepítésből, akkor is elérhető marad, ott lesz a tárolóban. Sajnos ragaszkodnak a CD mérethez, aztán szanálni kell hozzá, bár ez a lépés nekem sem tetszene annyira.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Ableton Live 12 Suite Education
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest