- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Siriusb #35665 üzenetére
Nos. Érdekes. Ugye, nem volt root pass..pedig kurzor ugye:
ubuntu@ubuntu.com:$
No nem baj..adunk neki..adtam..
Rootként mountol az ember..érdekes..mert azt ugye engedte..eddig is..mégis, a kdeparted szerint az összes bemountolt filerendszer read only.
-Nem b***ol ki velem bazzeg......
..wifi ugye nincs ebben az átok 11.04-ben..LAn beköt..ez sincs, csak reboot után..(B+)..fasza..mind1, most már van.
sudo apt-get install mc
Lássuk..sima fájlmásolásként sem és grafikus dolphinban sem engedte felülíratni a grub.cfg fájlt. ez mitől van? Ezt nem igazán értem..
Kb 10 perc kínlódás után fogtam a jó kis régi dosos idők gyakorlatát, nyitottam neki egy terminalt, és sima, egyszerű, parancssoros módban átneveztem, majd felülírattam. Érdekes B+, így engedte.
A lényeg, hogy annyiban változik a boot, hogy nem áll meg az Alt+F7-es grafikus résznél, hanem, ahogy észrevettem, az Alt+F1-4-es, konzolos módot erőlteti (rescue?)
A lényeg, hogy most annyi, hogy nem az fsck után vollog a kurzor a nagy semmibe, hanem egy teljesen kuka, üres, fekete konzolon valahol Alt+F1 és F4 közt.
Szal semmi előrelépés. Hogyan lehetne a TELJES grub-ot kitörölni, és újrarakni?Ugye, elvileg a 10.04 LTS utáni relase upgrade-t erőltetve a 10.10 upgrade utáni reboot nem ment le. Azóta áll itt. De a gub update-t én egy 11.04-es live alól csináltam..
Hogy minden egyszerűbb és átláthatóbb legyen..ugye...
Any idea?..
..(Nem adom fel, míg élek az angyaláááát.!!...)
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest