Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
Brutforsz
üzenetére
Én se tudom, nálam miért nem muűködik úgy az ImageMagick, meg az egész oldal fényképezése a bizonyos ebook kapcsán, bár utóbbi esetén lehet, h félreértettük egymást?
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
Esetleg az oka az lehet, h én Lubuntu -t használok?
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)
Egyébként zavarba ejtő, hogy annyira nagyon segitőkész vagy. Hála neked!
Kendek még rajtad kívül, aki annyira odaadóan szokott -bizonytalan techinkai ismerteimet korrigálandó és kiegészítendő- kérdéseimre készséggel felelni.
Nagyon rendik vagytok. Meg persze mindenki, akik segítenek nekem, meg eleve egymásnak.
Kár, h az én tudásom nem elég ahhoz ,h hathatósan segíteni tudnék másnak... :S
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem tudom. Szóval nálad ha kiveszed a java srciptet, akkor bármelyik KÖNYVoldal EGYBEN screenshot -olható? Nálam az a helyzet, hogy ha túl hosszú az adott könyvoldal -nem fér a ki képernyőre-, akkor nem screenshot -olja az egészet, csak a látszó részt, még akkor is, ha a Screen Capture Elite -et a teljes oldal lementésére állítom. Sőt, azt is kipróbáltam, hogy mindezen kísérleteim után a Cache Viewer- t is telepítettem, javaslatodra, és megpróbáltam ismét, java script engedélyezéssel is, meg annak letiltásával is. De a helyzet maradt.
... meg hogy általában admin jog nélkül...(?)