- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek #32886 üzenetére
Hát, most ezzel mit csináljak? Ebből nem derül ki, hogyan állítottad be a wifid meg az ftp-t. Vagy nem értem, hogy jön a képbe a wifi, vagy honnan futtatták ezt?
Mert teszem azt, egy wep-es wifit és default beállított egyszerű jelszavas ftp-szervert azért szerintem nem egy nagy dolog megtörni.
Nálam a wifi rejtett, van mac szűrés, és egy igen sok-karakteres wpa2 jelszó, innen kezdve annyira emiatt nem aggódok.
FTP meg nem default port, és megfelelően le van korlátozva minden user adott mappára (ftp és fájlrendszer szinten is), nincs shell-jük (futtatás), stb. Még egy tanúsítványt illene talán hozzárendelni az egészhez (ftps).Illetve ilyet mutathatok én is, hogy kik használják: [link]
pl. SourceForge, Samba.org,
Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Witcher 1 Collector's Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest