Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Magisk
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Hát, most ezzel mit csináljak? Ebből nem derül ki, hogyan állítottad be a wifid meg az ftp-t. Vagy nem értem, hogy jön a képbe a wifi, vagy honnan futtatták ezt?
Mert teszem azt, egy wep-es wifit és default beállított egyszerű jelszavas ftp-szervert azért szerintem nem egy nagy dolog megtörni.
Nálam a wifi rejtett, van mac szűrés, és egy igen sok-karakteres wpa2 jelszó, innen kezdve annyira emiatt nem aggódok.
FTP meg nem default port, és megfelelően le van korlátozva minden user adott mappára (ftp és fájlrendszer szinten is), nincs shell-jük (futtatás), stb. Még egy tanúsítványt illene talán hozzárendelni az egészhez (ftps).Illetve ilyet mutathatok én is, hogy kik használják: [link]
pl. SourceForge, Samba.org,
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest