Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris
üzenetére
Hát a képfrissítést nem is, de mondjuk az élsimítás és társait helyből képes felülbírálni, ha a felülbírálás aktív/mondjuk én Atiban utazom, de lehet, hogy legközelebb pártot váltok/. Ilyenkor a más programokban bármit állítgat az ember, akkor is a drájvervezérlő beállításai lesznek az aktívak. És ugye a gnome a 3D-s felületű!
Én mindenesetre újraparticionálás után is találtam régi program töredékeket. Ami még hiba, hogy unstalláláskor sok beállítást, meg függőséget nem töröl, újrainstalláláskor meg nem ír felül. Viszont az újra installált rendszer friss függőségtáblázatával ez már nem kavar be. Viszont a partíciós tábla törlése működni szokott...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest