Hirdetés
Aktív témák
-
totyax
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Pár napja észrevettem hogy frissítéskor olyan hibaüzenetet dob a rendszer hogy valamelyik tároló elérhetetlen, eléggé zavart, kisakkoztam melyik az, ami a rendszerment volt, és töröltem is a tároló bejegyzését.
Nagyon nem tetszik egyébként az, hogy vanak ezek a tároló felvételi lehetőségek, amiket azért vesz fel az ember, mert frissebb változatot szeretne az adott programból, és az újdonságokról automatikusan értesülni, de ahogy gyűlnek a tárolók, egyre nehezebb tudni mi mihez tartozik, példa. Tehát ehelyett az ömlesztett hülyeséghez képest, plusz oszlopok nem ártanának, pl oszlop hogy melyik program miatt lett a tároló felvéve, mikor, mennyire stabil szoftver érhető el az adott tárolóból stb., ja és nem ártana ha oszlop szerint abc szerint rendezhető lenne. Tehát valami értelem és kategorizálhatóság nem ártana, még az sem nagy gond ha saját kezűleg kell megadnom a kérdéses plusz adatokat. Van erre valami lehetőség ha már alapból nem tud ilyet?
Rendszermenttel kapcsolatban, ha nem akarok rendszermentést a /-ről, csak a home szinkronizálás érdekelne, az megoldható?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Yettel topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest