Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
nem tudom, csak azt hittem, hogy ez fordítva megy nagyjából.
viszont valamit kicsit el****tam, mert update managerből akartam először frissíteni, és bepipálva maradta az acpid is. viszont azt nem tudta feltenni, mert valami problémája volt (valami .so fájlt akart felülírni, ami egy másik csomagnak is része, és ezért nem sikerült neki). viszont most nem tudja leszedni, és amíg az új verzió van fent, addig újratenni sem engedi (mert most nincs hozzáadva a tároló). ilyenkor mit lehet kezdeni?ja, amúgy az OOo felment, viszont nincsenek ikonok a menüsorban, cska szöveggel van kiírva, hogy melyik gomb mit csinál. ez mennyire normális?
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest