- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- 10 VI 16
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
én igazából nem használom az online felületét annyira a gmail-nek, hanem evolution-on keresztül levelezek. amúgy engem sem léptet be alapból, de azt hittem, hogy azért, mert több fiókom is van gmail-hez.
ntomka: nem a keyring kér minden loginkor jelszót? azt be lehet ott állítani, ahogy amikor kéri, akkor alul a legördülő menüre nyomsz (detals?), és megmondod, hogy belépéskor automatikusan oldja fel a kulcsokat.
-
ntomka
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Én régóta ezt használom, és csinálja, de úgyis simán böngészőben szoktam megnyitni a fiókot ha új levelet jelez. Ami jobban zavar, hogy minden gép indulásnál bekéri a jelszót, hiába mentem le vele. Bár ez lehet az ubi jelszókezelője, de kicsit bosszantó, hogy login után még egyszer be kell ütnöm a jelszavam. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest