- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Bocsánat, hogy beleszólok, de ezt a "problémát" én úgy oldottam meg, hogy miután az ubuntut kipróbáltam, egy-két hét után lepucoltam a gépemről a windows-t, igy már nem kell félnem, hogy windows alatt futtatható és a tudtomon kívül első nekifutásra is rendszergazdai jogokkal bíró programok kerülnek a gépre.
Nálam ez kvázi sokáig tartott, és sok ember összehangolt munkáját igényelte, mire sikerült az agyamat megfertőzni a linux-szal (
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.
Sokat kell még tanulnom a használatáról, de rajta vagyok az ügyön. Bizonyára linuxra is vannak vírusok, de kicsi az esélye, hogy belefut az ember.
Szerk..: rossz helyre címeztem a választ...

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) , de most már fizikai fájdalmat jelentene, ha otthoni gépen windows-t kéne telepítenem.