Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Mobil flották
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
ez nem tudom hogy érted, hogy lehet rootként futattani, de ha úgy ahogy én , akkor nem lesz jó. Nekem ez azt jelenti, hogy van egy file, amit el tudok indítani, ha belépek és van root jogosultságom és az megcsinálja amit én most manuálisan. Viszont erre irtam, hogy a gépen van még egy felhasználó, akinek nincsen root jogosultsága és nem is szándékozom neki adni.
-
Init.d van, meg symlinkek az rc0-6.d könyvtárakba. Gyakorlatilag berakja az rc2.d-be S99 kezdőnéven a futtatható fájlt (a 99-es szám biztosítja az utolsók közt lefutást), az a 2-es futási szinten lefutó scriptek könyvtára. Viszont ha átírta az interfaces fájlban az lo-t meg a loopbackot, akkor nem tudja értelmezni és unknow futási szinten indul a rendszer, ebben az esetben nem fut le, de írtam a megoldást is.
Na persze van rc.local is a /etc-ben, de az olyan snassz, meg az is az rc2.d-ből van lefuttatva, és egész véletlen S99-el kezdődik.

És amúgy is érdemes megjavítani a futási szintet.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest