- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek #24620 üzenetére
Igen, tényleg nem volt olyan nagy wasistdas, mint amennyire tartottam tőle eleinte.
Csak eddig nem nagyon volt időm babrálni ilyesmivel, most viszont rászántam magam.
De azért volt egy kis kockázata, hogy nem fogja home-nak látni a home-ot
Köszi amúgy a korábbi biztatásokat, úgy már könnyebben bele mertem vágni.Amúgy most az tűnt fel, hogy a Helyek menüben nincs ott a Képek, Dokumentumok, stb. könyvtár linkje. Nem mintha annyira hiányozna (egyébként viszont fájlmentéskor és egyéb esetekben látszik ott bal oldalt a navigációs ablakban, és jó helyre mutat).
Meg kaptam egy ilyen hibaüzenetet:Bár a Nautilus megnyitásakor Terminálban korábban is kaptam hibaüziket, egyelőre nem vágom, miért, őszintén szólva még nem volt időm utánanézni.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest