Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ellenben ha megy Win alatt, akkor a DownloadHelper FF addonnal le tudnád tölteni, ha úgy megfelel."
Nem, sajnos windowsban sem lehet letölteni. Pontosabban letölt 288 bájtot és jelenti, hogy kész. Ellenben a Fraps windowsban szépen szedi. Az erdmény viszont használhatatlan. Ugyanis amikor megáll a töltés, akkor kimerevített képet ad ő is. A hang is képes jócskán elcsúszni ilyenkor. Szóval a végeredmény nem lesz kielégítő.
(#22455) Kendek: összesen 4 darab film van ott. Ebből hármat tegnap este óta töltök, egy pedig lejött. De az sem jó. Képzeld, ezt írja ki nekem:
"186.93 MB / 229.91 MB (8.19 kB/s, 01:27:30 remaining)
Download complete!"...és valóban hiányzik is a nagyrésze a filmnek. Egyébként a minősége megegyezik az eredetivel. Szóval a módszer jó. Köszönöm mégegyszer a hathatós segítséged! Most még ha letöltöttem őket, akkor a rákattos megjelenítésre fogok mégegyszer rámászni. Nem hiszem el, hogy másoknak megy, csak én vagyok ennyire ügyetlen...
Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő