Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Aktív témák
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem az FF-t védtem, hanem arra próbáltam rávilágítani, hogy milyen problémákba ütközhet a böngésző választós megoldás, jancsikát hívhatjuk akár manci néninek is a dolgon nem igazán változtat...
Nem tudom mivel foglalkozol, nem tudom, hogy milyen userekkel találkozol, én csak abból indulok ki amit tapasztalok.
Suli mellett, házhoz megyek gépeket telepíteni/javítani/konfigolni/... és nagyon széles skálán mozognak a népek... van aki inkább csak tanácsot kér, de van aki csak annyit tud, hogy ott a kék e betü és az az internet... és sajnos a rosszabbik véglet felé tendál a dolog... az informatikai analfabetizmus komoly probléma Magyarországon.
Sok embernek a böngésző koncepcióját és lényegét is magyarázni kell, nem hogy miben különbözik mondjuk a Chrome vagy a Safari (érdekes, az apple tulajok nem lázadnak a Safari ellen, pedig tehetnék...)Bevallom, a kérdésedre nem tudok válaszolni, hogy mégis mi lenne optimális jancsikának, mert ahány felhasználó annyi nézet és nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, az viszont biztos, hogy ezt a szedjük ki a böngészőt a winfosból hype-ot az indította, hogy integráns része volt a winfosnak az ie és nem lehetett eltávolítani, holott az összes más OSben igen.
"Azt meg őszintén szólva lesz@rom, hogy Jancsika mit tud és mit nem a böngészőkről"
Akkor miért akarsz ráerőszakolni 1 választást amit nem tud/akar/képes meghozni?
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő