Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Alukard
üzenetére
Én is feltennék neked 1 kérdést: szerinted az lenne az optimális, ha az általad bemutatott Jancsikához kellene igazítani az operációs rendszereket?
Ilyen alapon miért nem írják rá minden számítógépházra, hogy hogyan kell bekapcsolni a számítógépet?
Nyilván megsértettem az imádott böngésződ önérzetét, ezért írtál ilyen felháborodott hsz.-t, de nem nagyon értem, miért kell ilyen támadó jelleggel megszólalni...
Azt meg őszintén szólva lesz@rom, hogy Jancsika mit tud és mit nem a böngészőkről, ha gépezni akar, akkor kérdezze meg valakitől, mi a tököm az a böngésző.
Ja, és nem mellesleg ha azt se tudja, mi az a böngésző, nem biztos, hogy rá kéne bízni egy operációs rendszer telepítését.
Tehát ezt talán akkor hagyjuk. -
törölt tag
válasz
Alukard
üzenetére
azert ennyire nem gyilkos a dolog.
pl mar installnal is lehetne parameterezheto, tehat aki kocka es akar mast az ugy inditja, aki meg nem, az nem.
egyelore egyik linux sem kifejezetten a jancsikaknak van. ha jancsika megis felteszi es tobbet akar tudni, akkor guglizik, forumozik es jo lesz neki. vagy leszedi a linuxot.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő