- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Aktív témák
-
harry
veterán
FTP: Az volt a gondom, hogy távolról elérve lassú a mappaváltás, néha befagy, főleg, ha fileátvitel van a háttérben, és úgy akarok mászkálni a mappák között. Most megnéztem otthonról, tapasztaltak:
Ha a belső hálós IP-re csatlakozok, akkor nem megy el a routerig, hanem az előtte lévő gigabites switch-en keresztül megy, szépen úgy 50Mbit/s sebességgel, nincs semmi lassulás.
Ha a külső IP-re (illetve dyn. domain címre) csatlakozok, akkor biztos, hogy a routeren keresztül vezet az út, már csak a 7MB/s-es (belső 100mbit) átviteli sebességből ítélve is, de szépen megy, gyorsan tudok mászkálni a mappák között, nincs belassulás.
De ugye utóbbi esetben nem megy át a wan porton, nincs natolás, port átirányítgatás, stb. Most akkor a router net felé néző oldalán van valami gond, vagy a jó chelloval, vagy mi lehet a hiba?
-
harry
veterán
Erre az fpt-s kérdésre van valakinek tippje?
Más:
Tegnap délután még piszkáltam távolról a szervert (ssh, ftp, stb), majd ma néztem, és nem ment. Most itt belső hálóról nézem, pingre válaszol, nmap látja a nyitott portokat, ám sem ftp sem ssh csatlakozás nem sikerül. Nincs timeout, csatlakozik (csak simán connected), de nem történik semmit. Mindjárt rákötök egy monitort tesztképpen, megnézem mit csinál.
De nem igazán értem, hogy ha elvileg van hálózati kapcsolat, akkor mi lehet a gondja...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest