Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, épp most szedtem le, majd raktam újra a Flash Playert, úgy is, hogy csomagkezelővel raktam fel, úgy is, hogy Mozillával a beépített cucc rakta fel, és ugyanaz a hiba: rákattintok a linkre, megmozdul az animálás miatt, de nem követi a linket!

Az Adobe Flash Player oldalán meg letöltöttem a .deb fájlt, de az közölte, hogy az én platformom nem támogatott, mert 64 bites. Hát ez vicces. Nem igazán találtam olyan lehetőséget, hogy 64 bites verziót válasszak ki. Ez alapján egy béta verziót is letölteni, de szintén nincs 64 bites támogatottság.
Próbáltam Opera, Chrome, FF, Konqueror alatt is, mindenhol ugyanaz a para.
Na, majd még holnap próbálkozom, de egyelőre nincs ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest