Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 - alap
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
no és hogy csináltad?

Xubuntu:
Laptopon én is ezt használom (P3M-866), szerintem nagyon jó rendszer. Igazából az alap ubuntu telepítés nem nyújt nekem semmi többet, ami plusz programot használok azt mindkét rendszeren telepítenem kell. Nem is tudom igazán, hogy miért használom a normált a nagy gépen, talán csak hogy mindig képben legyek vele
Ami az effekteket illeti: az Xfce ablakkezelője is tud átlátszóságot, de ennyi az összes effekt. Viszont vannak esetek mikor gyorsabb a kompozíció bekapcsolása után a rendszer: ha egy relatíve erős videókártya van egy relatíve gyenge proci mellett, mint barátnőm gépén, ami egy P3-1000 és hozzá egy Radeon 7500. Ezen is Xubuntu van, és engedélyeztem az effekteket, ezáltal az ablakozást már a GPU végzi, és sokkal gördülékenyebb a rendszer. (Azt mondjuk hozzáteszem, hogy a KMS mód be van kapcsolva, ami még nem 100-as, szerencser kérdése)
Page flip effect viszont csak compizzal fog menni, de az nyugodtan telepíthető, ha a videókártya bírja, mert nincsenek gnome-os, csak GTK függőségei, nem fogja lassítani a rendszert.(#19182) CPT.Pirk
van az a régi mondás: if it ain't broke, don't fix itmajd áprilisban kijön a következő LTS, szerintem bőven ráérsz akkor foglakozni a dologgal
vagy van valami a Koalában, ami nagyon kéne a gépre? elvégre a biztonsági frissítések mennek a Jauntyra is
Aktív témák
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest