- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- iPhone topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Biztos, úgy van ahogy mondod. Az LXDE felülete teljessen megfelelne , de tényleg nem kéne annyi kiegészítő hozzá. Legjobb lenne ,ha össze tudnák rakni egy rendszert ,de ehhez kisgyerek vagyok. Amúgy ,ha a "hegesztős" minimal cd-s megoldással sikerülne egy mükődő rendszert faragni azt a végén el lehet menteni ,akár iso-ba ? És bármikor el ill. hozzá lehetne tenni alkalmazásokat , felületeket ,stb. mint pl. windowsnál az nlite-al ?
(#16078) Major Major
jó ez a crunchbang, csak azt nem tudom hgy sikerült azért ezt is felhízlalni egy CD méretűre. tele van fölösleges programmal
Hát ez az nekem sem kell annyi minden , csak "aránylag" szép felülete legyen egy pár alkalmazással, majd ha szükséges valamelyik ,felteszem.
Köszi a tippet a 9.04 -ről ,majd meglesem.
Zenwalk ,igen ez elég jónak tünik a screenshotok alapján, de még nem jártam után,hogy tud-e magyaról.
(#16082) pc-user
Én a Standart kiadást szedtem le még tegnap ,délután felrakom ,ha engedi magát. Remélem nálam ,minden ok. lesz.

Én is örülnék valami Puppy, vagy Dammn Small Linux sebességű magyar disztrónak... Az nekem is ,remélem egy legalább jó lesz az ajánlások közül.

Más: Amúgy a screenshotokat, hogy csinálják a cikkekhez ? pl. telepítés folyamatának leírásához ?

-
Major Major
senior tag
jó ez a crunchbang, csak azt nem tudom hgy sikerült azért ezt is felhízlalni egy CD méretűre. tele van fölösleges programmal

zodo: a crunchbang honlapján csak a 8.10-hez van link, de van kint félhivatalos 9.04 is, nézz szét a fórumban
zenwalkkal én is szemeztem már, csak hát nehéz itt hagyni a megszokott ubit
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Foxpost károsultak - 2026
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- NBA és kosárlabda topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest