Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
harry
veterán
No még a hardverről is pár szót:
Az asztali gépem AMD X2 1gb rammal és egy 7800gt-vel, nvidia driverrel. 720p-s filmet akartam nézni, de nem ment jóformán egyik lejátszóval sem, de a terminálos mplayerrel gond nélkül.
Ismerősöm integrált VGA-s Celeronos notiján (!) természetesen szintén nem mentek a gui-s lejátszók, a terminálos mplayer, nagyjából megbirkózott velük, itt-ott voltak gondok, ha jól emlékszem, de talán lejátszható állapotig sikerült eljutni.
Az én notim egy c2d p8600, intel vga-val, egy 1080p-s filmet néztem totemmel, simán indult, de néhol beszaggatott - terminálból mplayerrel ismét semmi gond.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest