Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Ha jól értem tehát szeretnéd a vindóz _helyett_ használni? Nem tudsz kialakítani egy szabad partíciót Ubuntunak, és akkor mindkettőt megtarthatod? Vagy nem is szeretnél?
x64 a 64 bites verzió. 3-4GB ram felett, esetleg 64 bites procinál megfontolandó, bár én egyelőre maradnék az i386 Desktop verziónál. ISO-t letöltöd, lemezre ír, boot, és mehet is a telepítés. Lesz egy particionálós rész, ha ott a manuált választod, akkor szabadon állítgathatod a partíciókat, vagyis akár az egész lemezt leformázhatod
Parancssor: hát őszintén, szerintem azért kell, vagy legalábbis néha jól jön, vagy van pár dolog, amit könnyebb onnan megoldani (vagy van, amit onnan kell, pl. nvidia driver telepítése, de persze ez csak pár parancs, nem nehéz). Annyira nem vészes, neten sok segítséget, konkrét leírásokat, parancsokat találsz, ha esetleg nem ismernéd őket annyira.
Szerintem érdemes kipróbálni, bár az első telepítést én inkább virtuálisan csinálnám (pl vmware-en, ingyenes), és ha ott megy, akkor mehet élesben. Illetve a vindózt megtartanám, jól jöhet az.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest