Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
vizimi
üzenetére
Nem tudom, érdemes-e újra feltenned, de az összes személyes beállításod a home könyvtáradon belül van.
Tehát /home/felhasználónév, azon belül is "."-tal kezdődő könyvtárakban. Szerintem az általad keresett dolgok a /home/felhasználó/.mozilla könyvtárban vannak.Ha újratelepítés (és újrapartícionálás) mellett döntessz, szerintem tömörítsd be ezt a home könyvtárat és az újonnan telepített rendszerben csomagold ki majd.
A Wubuntu nem a Windows drivereit használja tudtommal, így ebből külön probléma nem lesz. A partíciók miatt sem, csak arra figyelj, hogy ne törölj olyan Windowsos partíciókat, amikre szükséged van.
Az előző hozzászólásomtól pedig ne ilyedj meg, azok csak akkor kellenek, ha terminálban is tevékenykedsz (azért valószínű, olykor szükség lesz terminálra), akkor sem mindegyik.
Legegyszerűbb úgy kezdeni, hogy mc és akkor a legtöbb parancs nem kell.
Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest