Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
marcias
őstag
Radeon 2600XT. Kiadtam a parancsot, kiírt jó sok mindent, és nem értek belőle semmit.
Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz