Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
rtom!
k6-2@400 mhz, 64 mega ram, 4 megás s3 videó. Mindez egy laptopban. Igaz xubuntu, de működik és folyik rajta a produktív munka. Azt hiszem ezt a kört én nyertem.

Kösz a reklámot.

Most jövök megint a driver mániámmal: de az ati 9000-es sorozat marha jól megy linuxon. Mivel az xorgos driver eleve 3d-ben hajtja. Egyik haverom 9600-as hoz rakott fedórát és gyári driver nélkül ment a 3d desktop. Mindez 900 mhz és 512 ram mellett.
haj igen: az én htpcmben is 9200-es van.
csibor!
Recepcióra gondolom egy egyszerű nyilvántartó progi kell. Esetleg böngésző, némi videó. Torrentnek meg ott a qBittorrent.
Szóval bőven sok is a p3-as.&rew!
Wow! Az a cucc megy windózon?
Én azon szoktam csodálkozni, mikor megkérdik: van egy 1,6-os celeronom 500 mega rammal. Az elég? AzZZ mééé sok iss!!!
Szóval sokan nem is sejtik, hogy valójában már a 4-5 éves gépeknek is óriási a teljesítménye.
Aktív témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bittorrent topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest