Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem linux külső vinyón van, amit általában ugyanoda szoktam bedugni, mint ahova a nyomtatót (amit elég ritkán használok). Miután felraktam ubuntu egyik (akkor épp legújabb) változatát, gondoltam ki kéne próbálni felismeri-e a nyomatót... remélem már mindenki elég cinikus vigyorral az arcán ül a gép előtt: igen, kihúztam a linux alól a rendszerpartíciót. A döbbenetes az volt, hogy amit eddig elindítottam programot (böngésző, msn, zenelejátszó, ami másik hdd-ről játszotta a zenét) az tökéletesen ment továbbra is, csak valamiért a nyomtatót nem akarta sehogyse felismerni...
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet 
Aktív témák
- Plazma TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet