Hirdetés
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem linux külső vinyón van, amit általában ugyanoda szoktam bedugni, mint ahova a nyomtatót (amit elég ritkán használok). Miután felraktam ubuntu egyik (akkor épp legújabb) változatát, gondoltam ki kéne próbálni felismeri-e a nyomatót... remélem már mindenki elég cinikus vigyorral az arcán ül a gép előtt: igen, kihúztam a linux alól a rendszerpartíciót. A döbbenetes az volt, hogy amit eddig elindítottam programot (böngésző, msn, zenelejátszó, ami másik hdd-ről játszotta a zenét) az tökéletesen ment továbbra is, csak valamiért a nyomtatót nem akarta sehogyse felismerni...
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet 
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet