- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nekem linux külső vinyón van, amit általában ugyanoda szoktam bedugni, mint ahova a nyomtatót (amit elég ritkán használok). Miután felraktam ubuntu egyik (akkor épp legújabb) változatát, gondoltam ki kéne próbálni felismeri-e a nyomatót... remélem már mindenki elég cinikus vigyorral az arcán ül a gép előtt: igen, kihúztam a linux alól a rendszerpartíciót. A döbbenetes az volt, hogy amit eddig elindítottam programot (böngésző, msn, zenelejátszó, ami másik hdd-ről játszotta a zenét) az tökéletesen ment továbbra is, csak valamiért a nyomtatót nem akarta sehogyse felismerni...
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet 
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül az tett be neki, hogy ikonok is kezdtek furcsán viselkedni, s nyomtam egy ctrl+alt+backspacet. Onnan már nem állt fel, de akkor konzol üzenetekből leesett, hogy mibaja lehet